sk
en
  • Hlavná
  • Správy
  • Celkový počet špecifických prípadov dlžníkov prekračuje 20 miliónov

Celkový počet špecifických prípadov dlžníkov prekračuje 20 miliónov

V júli 2018 dosiahla medzinárodná finančná skupina MBA Consult celkovo 20 miliónov dlžníkov.

«Toto je historická značka pre našu spoločnosť; ukazovateľ mnohých úspešných rokov na rôznych trhoch a vážny krok na ceste k novým cieľom. Na základe našich skúseností sme sa stali nielen  vedúcimi pracovníkmi v oblasti efektívnosti, ale spracovali sme aj najväčší objem prípadov vo väčšine krajín, kde pôsobíme. Zároveň sme veľmi radi, že tento ukazovateľ rastie najmä na ázijských trhoch. Napríklad za posledných 12 mesiacov sa zvýšil počet spracovaných prípadov v Číne o 60%. Vzhľadom na obrovský rastový potenciál ázijského regiónu očakávame ďalšiu rastúcu dynamiku, «- komentoval Viktor Vodenko, generálny riaditeľ spoločnosti.

20 miliónov spracovaných prípadov znamená po prvé 20 miliónov jednoduchých ľudí.  Za každým dlhom vidíme človeka s jeho nádejami, pochybnosťami, problémami a snami. Je to pre nás veľká zodpovednosť. Poctivo si robiť našu prácu. Robíme všetko, čo je potrebné na riešenie problémov. Ku každému novému prípadu pristupujeme individuálne a staráme sa o záujmy všetkých našich partnerov.

Ďakujeme všetkým z týchto 20 miliónov ľudí za dôveru, ktorú nám dali pri riešení ich problémov.

S pozdravom tím MBA Consult

SPÄŤ

M.B.A. Financie s.r.o. používame cookies, aby sme vedeli vyriešiť vaše požiadavky. V prípade nesúhlasu, opustite prosím stránku.

//chat script // end chat script