sk
en
  • Hlavná
  • Správy
  • Spoločnosti M.B.A. Empire sa združujú pod značkou MBA Consult

Spoločnosti M.B.A. Empire sa združujú pod značkou MBA Consult

M.B.A. Empire oznamuje zjednotenie spoločností pod jednou značkou MBA Consult v dôsledku štrukturálnych zmien na všetkých úrovniach podnikania. Spoločnosť konsoliduje 22 rokov medzinárodnej skúsenosti s riadením úverov, aby ponúkla jedinečné riešenia v oblasti riadenia úverového portfólia, priniesla filozofiu spoločnosti na novú úroveň a uviedla univerzálnu misiu — vývoj globálneho finančného systému.

«Trhové príležitosti a strategické výzvy od nás vyžadovali, aby sme zaviedli nové riešenia v oboch oblastiach: konsolidácia zdrojov a vizuálne vnímanie spoločnosti. Nový firemný štýl je bližšie k našim hodnotám, je stelesnením našej filozofie, poslania a koncepcie «globálnej synergie», — komentoval Viktor Vodenko, generálny riaditeľ spoločnosti.

Na vypracovaní novej univerzálnej misie sme začali pracovať na konci roka 2013, v čase, keď boli v Ázii otvorené naše prvé pobočky. Prvé call centrá v Číne a Indii otvorili dvere pre neobmedzené príležitosti na realizáciu projektov v rôznych oblastiach finančného sektora. Pochopili sme, že práca na ázijskom trhu si bude vyžadovať nové riešenia a technológie. Prišli sme do časti sveta, kde žije viac ako polovica populácie Zeme, a preto sme museli urobiť revolúciu vo všetkých našich obchodných procesoch, aby sme tu mohli uspieť. Potom sme začali pracovať. V dôsledku toho sme otvorili centrálu v Singapure, spustili sme 8 call centier v Číne, Indii, Indonézii a na Filipínach, získali sme pre našich klientov 1 miliardu dolárov, v rámci manažmentu spoločnosti sme získali 4 miliardy aktív, navrhli spôsoby prevodu cien klientom a investorom, jedinečné know-how a «Behaviorálne bodovanie» pri operáciách vo všetkých oblastiach prítomnosti. Najdôležitejšie je, že sme vytvorili tím skutočných profesionálov, ktorí zjednotili najlepších odborníkov na trhu z celého sveta. Tím, schopný riešiť zložité úlohy, nás inšpiroval k rozvoju značky MBA Consult s novou filozofiou a globálnou stratégiou.

Dnes prišiel deň, keď sme pripravení s vami zdieľať výsledok našej práce. Nový firemný štýl, webové stránky a filozofia, nové spôsoby riešenia starých úloh s nesplatenými úvermi a nákup portfólií — všetko začalo pracovať v prospech našich spoločných projektov. Stále je však veľa práce. Rebranding je len prvý krok.

Trhu musíme ešte veľa povedať a priniesť do života koncepciu «globálnej synergie» a funkciu «výzvy na príležitosti» pre milióny obyčajných ľudí a najväčších nadnárodných spoločností, vytvoriť platformu na zlepšenie finančnej gramotnosti a posilnenie regionálnej legislatívy. V oblasti financií integrovať riešenia, ktoré sme vyvíjali niekoľko rokov na všetkých úrovniach podnikania, a spolu s našimi partnermi začať proces vývoja globálneho finančného systému, ktorý bude výsledkom všetkého.

Vybrali sme si cestu a sme si istí, že nás privedie k úspechu. Budeme radi, ak naše cesty úspešne prejdeme.

S pozdravom tím MBA Consult

_________

Rozhovor s generálnym riaditeľom spoločnosti MBA Consult Viktorom Vodenkom o konsolidácii aktív, rebrandingu a budúcich plánoch si môžete prečítať tu link.

SPÄŤ

M.B.A. Financie s.r.o. používame cookies, aby sme vedeli vyriešiť vaše požiadavky. V prípade nesúhlasu, opustite prosím stránku.

//chat script // end chat script